Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO 2023'E DOĞRU AR-GE,YENİLİKÇİLİK,GİRİŞİMCİLİK VE DESTEKLER PANELİNE KATILDI.

  • 26.12.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri  2023’e Doğru Ar-ge,Yenilikçilik,Girişimcilik ve Destekler tanıtım toplantısına  katıldılar.

        

      Bakanlık-üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi için Bakanlığımız ile bağlı ve ilgili birimleri tarafından sağlanan AR-GE hibe ve desteklerinin tanıtılması amacıyla İl Müdürlüğümüz ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği “Bakanlık-Üniversite-Sanayi işbirliğinin Geliştirilmesi İçin Sağlanan Araştırma-Geliştirme (AR-GE) Hibe ve Desteklerinin Tanıtılması” konulu Panel 26 Aralık 2012 tarihinde Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

 

       Panele Odamızı temsilen Odamız Genç Giri şimcilerinden Canberk ESEL,Kadın girişimcilerinden Hülya ESEL ve Odamız Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar.Ayrıca,Vali Yardımcısı Hasan KAYHAN, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Abdulhalik Bakır, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, kamu kurum ve kuruluşlarının  il müdürleri, akademisyenler, sanayiciler ve öğrenciler katıldı.

 

        Üniversite, Sanayi İş Birliği tanıtım filminin gösterilmesiyle başlayan panel, Bilecik Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya ve Vali Yardımcısı Hasan Kayhan’ın konuşmalarıyla devam etti.

 

        Moderatörlüğünü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kimya ve Süreç Mühendisliği bölümünden Yrd.Doç.Dr.Selçuk Özcan’ın yaptığı panelde, sırasıyla  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan Uzm.M.Nedim Dardağan, Bakanlıkça yürütülen SAN-TEZ programları; TUBİTAK adına Uzm.Yunus Emre Seyyar, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)’nın özel sektöre yönelik AR-GE ve yenilik destek programları; KOSGEB Bilecik Hizmet Merkezi Müdürü Cemil Bahçe, KOSGEB destek programları; Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Makina ve İmalat Mühendisliği Bölümü'nden Yrd.Doç.Dr.Nurcan Çalış Açıkbaş, SAN-TEZ desteğiyle gerşekleştirilen  “Tribolojik Uygulamalara Yönelik SiAlON Seramiklerinin Geliştirilmesi” projesi; Vitra Yapı Grubu AR-GE direktörü Hidayet Özdemir, Vitra İnovasyon Merkezi ile ilgili sunuş gerçekleştirdiler ve katılımcılardan gelen soruları cevapladılar.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla..,

Kaynaklar :www.facebook.com(Bilecik tso)

26.12.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO  2023'E DOĞRU AR-GE,YENİLİKÇİLİK,GİRİŞİMCİLİK VE DESTEKLER PANELİNE KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç