BİLECİK GENÇ GİRİŞİMCİLER VE KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARI SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.

• 25.12.2012

Bilecik İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimleri yapıldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde gerçekleşen seçim programına üyeler yoğun ilgi gösterdi.Seçimde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi ve İl Genç Girişimciler başkanı Fikret KARAÇALI güven tazeleyerek 2. dönem de başkan seçildi.

14.12.2012 Cuma günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen İl Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimlerinde İcra Kurulu üyeliklerine, Fatih ÖZTÜRK, İlkay DENİZ, Derya DENİZ UÇANOĞLU, Cengiz ÇEVİK, Turgut SEZEN, Sema YILDIRIM ÖZTORUN, Nihan EĞİLMEZ, Erdinç FIRTINA, Suat AKYÜZ, Cüneyt DÖNMEZ, Mecit KURUOĞLU, Canberk ESEL, Mete TORUN, Bertan AYAZ, Fikret KARAÇALI seçilmişlerdi.

25 Aralık 2012 Salı günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÖZÜNLÜ başkanlığında yapılan ilk toplantıda İcra Kurulu Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimleri yapıldı. Seçimde Fikret KARAÇALI başkan olurken, Fatih ÖZTÜRK, Cüneyt DÖNMEZ, Turgut SEZEN, Bertan AYAZ, Suat AKYÜZ, Mecit KURUOĞLU başkan yardımcıları olarak görev aldılar.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Kaynaklar :www.facebook.com(Bilecik tso)

25.12.2012

• BİLECİK GENÇ GİRİŞİMCİLER VE KADIN GİRİŞİMCİLER  İCRA KURULU BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARI SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.