BOZÜYÜK TSO 'DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI.

• 19.12.2012

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne Bozüyük Endüstri Meslek Lisesinde başladı.

lk etapta 30 kursiyer ile başlayacak olan kurs için yaklaşık 45 adet girişimcinin müracaat ettiği kursa Eskişehir den de yoğun ilgi oldu.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne 19.12.2012 tarihinde sabah saat:09-00 Bozüyük Endüstri Meslek Lisesinde başlayacak.

KOSGEB Eğitimcisi Mehmet Buğra Sofuoğlu tarafından verilecek olan kursta, Bozüyük'ten müracaat eden girişimciler 10 gün ve 70 saat sürecek olan kurstan faydalanmış olacak.

Kursta girişimcilere; KOSGEB Eğitimcisi Mehmet Buğra Sofuoğlu girişimcilik teknikleri, KOSGEB desteklerinden faydalanma, projelerini hayata geçirebilme konusunda bilgiler verilecek,

Kurs yaklaşık 10 günlük bir eğitimin ardından 28.12.2012 tarihinde sona erecek.

19.12.2012

• BOZÜYÜK TSO 'DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI.