Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ESKİŞEHİR’İN SESLERİ 2010-2011 VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI.

  • 08.12.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen ''Eskişehir'in Sesleri 2010-2011 Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'' programına katıldı.

 

           08 Aralık cumartesi Günü Saat 13:30 da başlayan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen programa Odamızı temsilen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL,Meclis Başkanı Osman TEKELİ,Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra LEVENT Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Ahmet AKSA ile Odamız Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

 

       Türkiye'de bir ilke imza atılarak tüccar ve sanayicinin iş yerindeki seslerden yapılan beste, özel klip eşliğinde gösterime sunuldu. Hiç bir müzikal enstrümanın kullanılmadığı eserde; davul yerine satır, zil yerine Çibörek’in kızarma sesi, perküsyon yerine şişe sesi, piyano yerine tamir anahtarlarının sesi, insan sesi yerine yazar kasa sesi,trampet yerine matkap sesi yer aldı.

         Törende konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, sabahın ilk ışıklarıyla açılan kepengin, yazar kasanın ve iş makinesinin sesinin bereketin ve emeğin sesi olduğunu ifade etti.

          Kurumlar verğisi dalında 2011 yılında Altın Plaket ve takdir beratı verilen şirketler, Eti Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ, Sarar Giyim Tekstil Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ, TÜSAŞ Motor Sanayi AŞ, Eti Pazarlama ve Sanayi AŞ, Eskişehir Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret AŞ oldu.


         Gelir vergisi dalında 2011 yılında altın plaket ve takdir beratı Gülay Kanatlı, Naci Özçetin, Ali İnci,Metin Soyiç Ve Serdar Gül'e verildi.

         2011 yılında en yüksek düzeyde ihracat yapan üyeler de TUSAŞ Motor Sanayi AŞ, Magnesit AŞ ve Sarar Giyim Tekstil Ticaret AŞ oldu.

 

        Değerli Üyelerimize..,

        Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

        Saygılarımızla..,

Kaynak :www.tobb.org.tr, www.etonet.org.tr

             

08.12.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  ESKİŞEHİR’İN SESLERİ 2010-2011 VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç