Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE ÖZEL FİNANSBANK BİREYSEL EMEKLİLİK PROTOKOLÜ

  • 18.10.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Finansbank Bozüyük Şubesi arasında Bozüyük TSO ya kayıtlı Üyeleri kapsayacak şekilde BİREYSEL EMEKLİLİK ile ilgili protokol imzalandı.

          Odamız hizmet binasında gerçekleştirilen Protokol imza törenine Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS, Finansbank Bozüyük Şube Müdürü Taner CAN, Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK, Banka Temsilcileri Ayhan ÖZGÜR ve Kübra AKMAL katıldılar.  

          Yapılan protokole göre Bozüyük TSO üyeleri ile üyelerin eş ve çocukları BİREYSEL EMEKLİLİK PLANINA  gönüllülük  esasına göre katılabilecekler.

          Bozüyük  TSO   adına açılan bu özel grup planda Oda Üyeleri ve birinci dereceden yakınları asgari 60 TL katkı payı tutarı ve sadece 29 TL giriş aidatı ile sisteme dahil olabilecekler.

          Normalde münferiden yapılan bireysel emeklilik planlarında  %6 olan yönetim gideri kesintisi bu plana özel % 2 olarak belirlenmiş olup, bu ve benzeri diğer detaylar için, Odamız Üyeleri Finansbank Şubelerine müracaat edebilirler.

          Değerli Üyelerimize..,
          Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

          Saygılarımızla.., 

           

 

18.10.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE ÖZEL FİNANSBANK BİREYSEL EMEKLİLİK PROTOKOLÜ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç