Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO'DAN OSB VE YATIRIMCI FİRMALARA ZİYARET

  • 16.10.2012
  • bozuyuktso

 

Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK Bozüyük TSO'ya kayıtlı Sanayi Kuruluşlarımız içerisinden yeni dönemde bölgemizde büyük ölçekli yatırımları bulunan ve halen faaliyetlerini devam ettiren bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret ettiler.

          Bu ziyaretler çerçevesinde öncelikle Organize Sanayi Bölgemizde Tekstil İş Kolunda faaliyet gösteren Firmalarımızdan BOZTEKS A.Ş. Fabrika Müdürü Sedat ARGİNİ ile ve devamında da OSB nin yeni yatırımcı firmalarından Park Ambalaj A.Ş., yetkilisi Tahir ÖNGÖREN ve yine İlçemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren Bozüyük Seramik A.Ş. Fabrika Müdürü Tolun VURAL ile makamlarında görüşmeler yapıldı.

          Görüşmeler sırasında kalifiye eleman temininde yaşanan güçlükler, çalışanlarda sürekliliğin sağlanamaması gibi konular üzerinde duruldu.

          Yine bölgemizdeki yeni yatırımcı firmamız Park Ambalajın A.Ş. nin ilk etap üretiminin  2013 yılı Mart ayı olarak planlandığı ve ilk aşamada bir fırın ve 350 kişilik bir istihdamın öngörüldüğü ilerleyen dönemlerde ise toplamda dört adet fırın tesis edileceği bilgisi verildi.

          İlçemizde Seramik Sektörünün ilk kuruluşu olarak Kamu adına tesis edilen ve daha sonra 1997 yılında özelleştirme programı ile özel sektörün devraldığı Bozüyük Seramik A.Ş. nin ise son yıllarda yaptığı yenileme yatırımları ile büyük ve kapsamlı kapasite artışına ulaştığı gözlendi.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

           

 

16.10.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO'DAN   OSB VE YATIRIMCI FİRMALARA ZİYARET
  • BOZÜYÜK TSO'DAN   OSB VE YATIRIMCI FİRMALARA ZİYARET
  • BOZÜYÜK TSO'DAN   OSB VE YATIRIMCI FİRMALARA ZİYARET

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç