Haber Arşivi

BEBKA KALKINMA KURULU TOPLANTISI ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE YAPILDI.

  • 04.10.2012
  • bozuyuktso

 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) 7. Kalkınma Kurulu Toplantısı ve 10. Kalkınma Planı Çalıştayı, 3 Ekim Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleşti.
 

            Bölgesinde sürdürülebilir kalkınmayı hızlandırmak ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak ve yerel düzeyde iş birlikleri geliştirip koordinasyon sağlamak amacıyla kurulan BEBKA tarafından organize edilen toplantıya..,

 

            BEBKA Genel Sekreteri Mehmet Sait CÜLFİK, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan GÖNEN, Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İLERİ, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş ÖZAYDEMİR, kurul üyeleri ve Odamızı temsilen BEBKA Kalkınma Kurulu Üyesi sıfatı ile Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK katıldı.

            Bölgesel gelişme ana temasıyla Türkiye ölçeğinde ve bölgesel ölçekte öncelikli temalar hakkında öneriler geliştirilmesi amacıyla toplanan çalıştaya, Bursa Eskişehir ve Bilecik Bölgelerinden gelen BEBKA Kalkınma Kurulu Üyeleri katıldı.
 

            Toplantının açılış konuşmasını yapan BEBKA Kalkınma Kurulu Başkanı Osman Gezgin, bu toplantı ile bir önceki kurulda alınan kararların değerlendirileceğini ve gelecek yıllarda yapılacak olan bölgesel kalkınma iş birlikleri üzerine birtakım yeni paylaşımlar üzerinde çalışılacağını ifade etti.

 

             Sabah açılış konuşmaları ile başlayan toplantının devamında  BEBKA Genel Sekreteri Mehmet Sait CÜLFİK BEBKA'nın Faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
 

             Öğleden sonra BEBKA      Kalkınma Kurulu Üyelerinin katılımları ile yapılan çalıştay ile de kurul üyeleri tarafından ortaklaşa tespit edilen

 

*  Beşeri Kaynaklar, Üniversiteler, Mesleki Eğitim,

*  Tarım,

*  Ar-Ge ve Yenilikçilik,

*  Sanayi Politikası,

* Enerji,

*  Ulaştırma ve Lojistik 

gibi.., altı ana başlık halinde belirlenen konular  TÜBİTAK Uzmanlarının Koordinatörlüğünde ele alındı. Çalıştayın kesin sonuçları önümüzdeki günlerde BEBKA tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

           

 

04.10.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BEBKA   KALKINMA KURULU TOPLANTISI ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE YAPILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç