Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YARDIMA MUHTAÇ 800 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

  • 07.08.2012
  • bozuyuktso

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda her yıl olduğu gibi bu yıl da 800 aileye Ramazan ayı dolayısı ile gıda paketi yardımı yapıldı.

 

Oda tarafından daha önceki yıllarda da olduğu gibi geleneksel hale gelen gıda paketi yardım çalışmaları bu yıl da yapıldı.

 

Oda Meclisi Üyelerimizin bizzat iştirakleri ve İlçemizde bulunan 7 ayrı mahalle muhtarlığından alınan listeler ile toplam 800 yardıma muhtaç aileye ulaştırılmak üzere gıda yardımı yapıldı.

 

Yardım çalışmaları ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Habib ESEL bu ve buna benzer yardım faaliyetlerinin daha önceki yıllarda da gerçekleştirildiğini dile getirdi.

 

ESEL; yardım çalışmaları sırasında ihtiyaç sahibi ailelerin bizzat Oda Meclisi Üyeleri ve Mahalle Muhtarları tarafından titizlikle tespit edildiğini ve buna benzer yardımların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini sözlerine ekledi.

            

           Değerli Üyelerimize..,

           Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

           Saygılarımızla..,

 

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

07/08/2012

  • BOZÜYÜK   TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YARDIMA MUHTAÇ 800 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç