Haber Arşivi

MHP İLÇE TEŞKİLATI'NDAN BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE NEZAKET ZİYARETİ

  • 27.02.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Yöneticileri  27 Şubat 2012 Pazartesi günü Odamızı ziyaret ettiler.

 

           MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat KÖFTECİOĞLU İlçe Başkan Yardımcısı Sayim ALGIN, İlçe Sekreteri Recep TEPE, Muhasip Üye Nazif PERİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa ÇETİNTAŞ ile Sadettin SARGIN dan oluşan heyeti

 

            Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Osman TEKELİ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet AKSA ve Oda Genel Sekreteri  Bedri ÖZTÜRK karşıladılar.

   

         Oda Meclisi Başkanı Sn: Osman TEKELİ açış konuşmasında MHP İlçe Başkanı olarak Seçilen Sn: Murat KÖFTECİOĞLU ve yeni göreve gelen arkadaşları tebrik etti ve başarılar diledi.  

 

            Nezaket ziyareti şeklinde gerçekleşen görüşmeler sırasında İlçemizde Üniversite ve Fakülte kurulması, Kurumlararası Diyalog ve birlikte hareket etme ihtiyacı, İlçemizdeki Sosyal ve Kültürel etkinliklerin geliştirilmesi ve desteklenmesi, Şehir Merkezinde Hal bölgesinde yapılması düşünülen yeni proje ve çalışmalar, otogar, vb. gibi Bozüyük İlçemizin ortak konuları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

            

            Ziyaret sonrasında Bozüyük Tso Meclis Başkanı Osman TEKELİ, MHP  İlçe Başkanı Murat KÖFTECİOĞLU‘ na günün anısına Metristepe Figüründen  oluşan Plaket Hediye etti.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

27/02/2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • MHP İLÇE TEŞKİLATI'NDAN BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE NEZAKET ZİYARETİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç