Haber Arşivi

ODAMIZ ÜYELERİ BURSA GIDA FUARINI ZİYARET ETTİLER.

  • 25.02.2012
  • bozuyuktso

 

BURSA GIDA TEK FUARI, 11. Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Paketleme, İçecek Teknolojileri Fuarı UNTEK 2012, Bursa 3. Unlu Mamüller Teknolojileri, Pastane ve Fırın Ekipmanları Fuarı, BURSA MAĞAZA- MARKET DİZAYN FUARI eş zamanlı olarak 23-26 Şubat 2012 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programda Oda Üyeleri Fuar alanını ziyaret etme fırsatı buldular.

 
            Bursa Gıda 2012 Fuar Kapsamında:
1-Gıda:Et ve Et Ürünleri, Süt ve Süt Ürünleri, Balıkçı ve diğer su ürünleri, Kümes ve av hayvanları ürünleri, Zeytinyağı, diğer bitkisel ve hayvansal yağlar, Konserveler, Hazır yemekler, Salçalar, Dondurulmuş gıda ürünleri, Kuru ve kurutulmuş gıda maddeleri, 2-İçecek:Alkollü İçecekler, Alkolsüz içecekler, Kolalı İçecekler, Meyva Suları, Konsantre Meyva suları vb.

 

             Bursa Gıda-Tek 2012 Fuar Kapsamında:1-Gıda İşleme Teknolojileri:Komple Otomasyon Sistemleri ve Üretim Makineleri, Paslanmaz çelik makine ve ekipmanları, Pastorizasyon ve yoğunlaştırma Makineleri, Temizleme, Ayıklama, Kesme, Soyma , Şekillendirme ve Dilimleme sistemleri vb.2-Gıda Laboratuar Hizmetleri:Test ve Analiz cihazları, Kalite Kontrol Cihazları, Hassas Teraziler ve Nem Tayin cihazları vb.3-Gıda Katkı Maddeleri:Antioksidanlar, Aroma arttırıcılar, Asitler/Asitlik düzenleyiciler, Ayırıcılar, Emülgatörler/Emülgatör tuzlar, Enzimlervb.4-Hizmet yayınları:Sektörel Yayınlar, Sektörle ilgili Oda, Dernek ve Vakıflar, Üniversite, Kamu ve Araştırma Kuruluşları vb.

            

            UNTEK 2012 Fuar Kapsamında:Ekmek Makineleri, Ekmek Katkı Maddeleri, Hamur İşleri Makineleri, Hamur Çevirme Makinaları, Pasta Fırınları, Hamur Yoğurma Makinaları, Ambalaj Makinaları vb.

 
           
Bursa Mağaza – Market Dizayn 2012 Fuar Kapsamında :Alarm Sistemi, Alternatif Ödeme Sistemi, Ambalaj, Asma Tavan, Aydınlatma ekipmanları, Banka, Barkot Yazıcı(Otomasyon), Bilgi Teknololojileri,Bilgisayar, Boya, Depo Sistemleri vb. ürünler yer aldı.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

25/02/2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • ODAMIZ ÜYELERİ BURSA GIDA FUARINI ZİYARET ETTİLER.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç