Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO EMITT 2012 FUARIN'A KATILDI

  • 13.02.2012
  • bozuyuktso

 

"16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 09-12 şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Turizm Merkezi'nde gerçekleştirildi.

             

            Bilecik Valiliği, BEBKA ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, koordinasyonuyla düzenlenen ve ilgili sektör temsilcisi kuruluş ve dernekler işbirliği ile hazırlanan EMITT 2012 Kültür ve Turizm Fuarına  Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası katıldı.

                      

            Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Muhasip Üye Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI'nın ve Bilecik Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odaları Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret KARAÇALI'NIN açılış Programına katıldıkları EMITT 2012 Fuarında Bozüyük'ün Yatırım, Turizm ve Seyahat öncelikleri ile Tarihi ve Kültürel  değerleri, Yöresel Lezzetlerinin tanıtımı yapıldı.

 

            Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul GÜNAY tarafından açılışı yapılan Fuarı ziyaret eden misafirlere Bozüyük TSO olarak Coğrafi İşaret alınması yönünde girişimlerde bulunduğumuz bölgemize has lezzetlerden olan  kabak tatlısı ikram edildi. 

            Bozüyük TSO tarafından hazırlanan  ve Fuar ziyaretçilerine takdim edilen tanıtım kitapçığında Bozüyük'ün Coğrafi konumu, Ulaşım İmkanları,Yatırım Potansiyeli, Ekonomisi, İhracatı, Üretilen Ürünler, Tarihi ve Kültürel değerleri, Lezzetleri, Alışveriş ve Konaklama tesislerinin tanıtımlarına yer verildi.

 
            Fuara
Bursa, Eskişehir, Bilecik, Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Yalova  Zonguldak, Antalya, Mersin, vb. gibi birçok şehirden ve 60’ üzerinde ülkeden katılım gerçekleşti.

 
           
Odamız adına  Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.


            Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

13/02/2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO EMITT 2012 FUARIN'A KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç