Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO'DAN STRATEJİK PLAN TOPLANTISI

  • 16.01.2012
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası "TOBB" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yürütülen Oda ve Borsaların hizmet kalitelerinin en üst seviyeye çıkarılmasına yönelik Akreditasyon Programı 7. Dönem aday Oda ve Borsalar grubuna girmeye hak kazanmıştır.

 

Bu sebeple Bozüyük TSO, TOBB Akreditasyon Programı paralelinde 4 yıllık Stratejik Plan hazırlanması çalışmalarına hızla devam etmektedir.

 

 BEBKA Teknik Destek Programı çerçevesinde Odamız tarafından Projelendirilen ve destek alan Stratejik Plan çalışmalarımız ilki 09 Ocak Pazartesi günü Oda Yöneticilerinin ve çalışanlarının katılımları ile İç Paydaş Toplantısı olarak gerçekleştirildi.

           

 Bu kez Bozüyük TSO hizmet sunumu sırasında ilişkide bulunduğu Kamu Kurumları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini Dış Paydaş Toplantısında bir araya getirdi.


            16 Ocak 2011 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantımıza Bozüyük Kaymakamı Dr.Oktay KAYA, Belediye Başkan Yardımcıları Oğuz SERTLER ve Gençağa SERASLAN, Garnizon Komutanı Bakım Yüzb. Alper KOÇ, İlçe Emniyet Müdürü Ümit OKUMUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz BULUTLAR, SGK Müdürü Mehmet KELEŞ, Askerlik Şube Başkanı Recep UZGÖZ, Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Metin ERDİK, BEBKA Bilecik Temsilcisi Adem BÖLÜKBAŞI, İlçe Jandarma Komutanlığı Temsilcileri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÖZÜNLÜ, Şoförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÜNAL, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ÖKSÜZ, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Emine MUMCU ve Genel Sekreter Berna DEMİRAY, ESABİGEM Temsilcisi Mehmet ÇELEBİOĞLU, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret KARAÇALI, Yeminli Mali Müşavir Münür ŞAHİN,Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Temsilcisi Şenol KUBAT ve Kuruluşların Başkan ve Yöneticileri ile Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri katıldılar.

            Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL açılış konuşmasında..,

 

"Bir Süredir Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Olarak TOBB Bünyesinde  Yürüttüğümüz Akreditasyon Çalışmalarımızın En Temel Ayağını Oluşturan..,

 

Bozüyük TSO 4 Yıllık Stratejik Plan Çalışmaları Sebebi İle Bir Araya Gelmiş Bulunuyoruz.

 

Stratejik Plan Hazırlıklarımız Çerçevesinde Yürüttüğümüz  Çalışmalarımızın En Önemli Ayaklarından Birisini Oluşturan Dış Paydaş Toplantımızı Sizlerin Değerli Görüş Öneri ve Katkılar İle Gerçekleştirmeyi Planlıyoruz.

 

Bu Toplantımızda Odamız İle Her Hangi Bir Şekilde İlişkisi Bulunan Kurumlarımız İle Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanlarını, Yöneticilerini Bir Araya Getirmek İstedik.  dedi.

 

ESEL konuşmasının devamında Geçtiğimiz Hafta Oda Yöneticilerimiz İle Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının Güçlü ve Zayıf Yönlerini Ele Aldık ve Bu Tespitlere Göre Geliştirme Önerilerini ve Çözümleri Hep Birlikte Bulmaya Çalıştık.

 

Bu Toplantımızda da Benzer Olarak.., Dışarıdan Kurum ve Kuruluşlar İle Odamızın İlişkileri Sizlerin Gözünüzde Odamızın Güçlü ve Gelişime Açık Yönlerini Ele Alıp Değerlendireceğiz.

 

Bu Çalışmalarımızda Tobb Üniversitesi Uzmanlarından Sayın Dr. Gülen Utku Hanımefendi Bizlerle Birlikte. Tüm Bu Çalışmalarımızdan Sonra Odamızın 4 Yıllık Stratejik Hedeflerini.., Amaçlarını İzleme Kriterlerini Tespit Etmiş Olacağız.

 

Son Hali İle de Stratejik Planımızı Üyelerimiz ve Kamuoyu İle Paylaşacağız... " dedi.

 

 Dış Paydaş Toplantısının ardından İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Protokol Mensuplarının da katılımları ile akşam yemeğine geçildi.

 

 Meclis Başkanı Osman TEKELİ yemeğin başlangıcında yaptığı değerlendirme konuşmasında katılımcılara teşekkür etti. Yapılan Dış Paydaş Çalışmalarının sonuçları, Bozüyük TSO nun Güçlü ve Geliştirmeye açık Yönleri başlıkları altında katılımcılara sunuldu.

 

 Toplantı Akşam Yemeği ve genel sunuş ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

16/01/2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO'DAN  STRATEJİK PLAN TOPLANTISI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç