BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ, ELECO 2011 BURSA 2. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ ve BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ 2011 FUARLARINA ODAMIZDAN ZİYARET

• 05.12.2011

KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ve ilgili sektör temsilcisi kuruluş ve dernekler işbirliği ile hazırlanan..,

BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI, 10. Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri, El Aletleri, Pnömatik ve Hidrolik Fuarı,

ELECO 2011, 9. Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı ve Sempozyumu,

BURSA 2. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI ve BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ 2011, 3. Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarları eş zamanlı olarak 1 - 4 Aralık 2011 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fuarlara Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Üyeleri ile birlikte 03.Aralık.2011 Cumartesi günü ziyarette bulundu.

Fuar Kapsamında : ·  Talaşlı İmalat Makineleri ( NC, CNC, Takım Tezgâhları ),·  Presler, ·  Kesici ve Tutucu Takımlar, ·  Endüstriyel Fırınlar, ·  Teknik Hırdavat ve El Aletleri, ·  Aşındırıcılar ve Zımparalar, ·  Endüstriyel Güvenlik Sistemleri, ·  Redüktörler, ·  Malzeme Kaldırma ve Taşıma Ekipmanları, ·  Elektroerezyon Tezgâhları, ·  Toz ve Elektrostatik Boya makineleri, ·  Elektrik Motorları, ·  Endüstriyel Hava Temizleme Sistemleri, ·  Hidrolik Pnömatik Sistemleri, ·  Kalıplar ve İşleme Sistemleri, ·  Kaynak Makineleri ve Yedek Parçaları, ·  Kesme Ekipmanları ve Yedek Parçaları, ·  Kesme Yağları ve Sıvıları, ·  Endüstriyel Otomasyon Sistemleri, ·  Kompresörler, ·  Kimyasalları, ·  CAD/CAM Sistemleri ve Yazılımları, ·  Diğer Makine Alet ve Donanımları ve ilgili yayınlar bulunmaktadır.

Yer aldı.

05/12/2011

• BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ,   ELECO 2011  BURSA 2. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ   ve BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ 2011  FUARLARINA ODAMIZDAN ZİYARET