Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO'DAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTISI VE BEBKA İHRACAT PROJESİ SONUÇ KOKTEYLİ

  • 28.09.2011
  • bozuyuktso

 Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nın  BEBKA Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı” çerçevesinde hazırladığı Projesi tamamlandı.

 

            Bozüyük TSO tarafından hazırlanan İhracat Potansiyelinin Geliştirilmesi İçin Sorun Tespiti ve Çözüm Önerileri Konulu Proje BEBKA    “Kalkınma Ajans’larının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun” hükümleri uyarınca incelenerek geçtiğimiz günlerde kabul edilmişti.

 

            08 Ağustos 2011 tarihinde imzalanan Protokol ile çalışmalarına başlanan Proje kapsamında Bozüyük TSO ya kayıtlı toplam 123 firma ile bire bir adreslerinde karşılıklı görüşmeler yapılmıştır.

 

            Bu görüşmeler sırasında Firma yetkililerine İhracat ve İhracat ile ilgili detay sorular sorulmuş ve karşılığında alınan cevaplar ise topluca değerlendirilmiş ve bir rapor haline getirilmiştir.

 

            Proje kapsamında yapılan çalışmalar, değerlendirmeler ve hazırlanan sonuç raporu Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına Proje çalışmalarını yürüten ES ABİGEM A.Ş.  yetkilileri tarafından 28 Eylül Çarşamba günü Saat 17:00 de Grand Çalı Otel'de düzenlenen bir Kokteyl ile davetli Firma Temsilcilerine, Oda Yöneticilerine ve Basın Mensupları ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komite Toplantısını Gerçekleştirmekte olan Meslek Komite Üyelerine sunulmuştur.
 

            Öncelikle bu projenin uygulanması sırasında bizlere destek veren Paydaş Firmalarımıza, "BEBKA" Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği ve Genel Sekreterlik nezdinde Proje ile ilgili görev alan çalışma arkadaşlarımıza ve titizlikle bu çalışmayı yürütüp sonlandıran ES ABİGEM A.Ş. Firma Yetkilileri ile tüm Oda Yöneticilerimize,  Oda Proje Ekibimize ve Projenin başlangıcından sonuna dek Kamuoyu ve Üyelerimiz ile paylaşılması sırasında desteklerini aldığımız  Ulusal ve Yerel Basın Kuruluşlarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,  

28/09/2011

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO'DAN  MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTISI VE BEBKA İHRACAT PROJESİ SONUÇ KOKTEYLİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç