Haber Arşivi

BOZÜYÜK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİ ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

  • 18.05.2011
  • bozuyuktso

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü Yetkilileri Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Odamızı ziyaret ettiler.

 

Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet KELEŞ'in Kurum yetkilileri ile birlikte hazır bulunduğu toplantıya yine..,

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına Meclis Başkanı Osman TEKELİ , Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS, Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri KATRANCI ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

 

Toplantı katılımcıların karşılıklı olarak tanışmaları ile başladı. Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet KELEŞ Sosyal Güvenlik Sisteminin, toplumsal yardımlaşmayı kişilerin vicdanına bırakmayıp kurumsal hale getirerek devlet eliyle sağladığını ifade etti.

 

Kentimizin ve bölgemizin genel durumu ve sorunları üzerinde yapılan değerlendirmelerden sonra toplantı kurumlar arası işbirliğinin önemi ve birlik ve beraberlik halinde hareket etmenin gereğine işaret edilerek sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

18/05/2011

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK  SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİ ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç