İŞSİZE; İŞ VE MESLEK İŞVERENE; NİTELİKLİ ELEMAN DEMEK OLAN UMEM KURSLARI DEVAM EDİYOR.

• 07.04.2011

UMEM Kursları ile ilgili, İşverenlerin ve halkın daha iyi bilinçlendirilmesi, haberdar edilmesi, konuya duyarlılık göstermesi, işsizlerin kendilerine uygun işlerde uzmanlaşarak işletmelerde iş sahibi olabilmesi, İşletmelerin de bu kurslardan mezun olarak uzmanlaşmış kişileri çalıştırarak kalifiye eleman ihtiyaçlarını gidermesi, bu çalışanların SSK primlerinin Devlet tarafından yatırılacağını öğrenmesi ve UMEM projelerinin fayda ve detaylarını öğrenebilmeleri amacı ile ilçemizin çeşitli yerlerine billboardlar astık.

Konuya yeterli ilgi gösterilmemesi durumunda bu kursların düzenlenemeyeceği ve bu faydalardan İlçemiz İşsizlerinin ve İşverenlerinin faydalanamayacağı önemle duyurulur.

07.04.2011

• İŞSİZE; İŞ VE MESLEK  İŞVERENE; NİTELİKLİ ELEMAN DEMEK OLAN UMEM KURSLARI DEVAM EDİYOR.