Haber Arşivi

TÜYAP BURSA 23. YAPI VE YAŞAM FUARI'NA ODAMIZDAN ZİYARET

  • 25.03.2011
  • bozuyuktso

yap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi işbirliğiyle hazırlanan Bursa 23. Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi ile BURSAGAZ Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. işbirliği ile hazırlanan IHS BURSA 2011, Bursa 6. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı, 23 - 27 Mart 2011 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Fuarlara Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Üyeleri ile birlikte 25.Mart.2011 Cuma günü ziyarette bulundu.

 

Fuar Kapsamında : Yapı Malzemeleri, Mutfak, Banyo, Seramik, Vitrifiye Ürünler, Yapı Kimyasalları, Prefabrik Beton Yapı Elemanları, Hazır Beton, Çevre Düzenlemeleri, Peyzaj, Kent Mobilyaları, Zemin ve Duvar Kaplamaları, Boya, Vernik, Bina Otomasyonu, Asansör ve Donanımları, Aydınlatma Üniteleri, Güvenlik Sistemleri, Çatı ve Cephe Kaplamaları, İzolasyon, Dekorasyon Üniteleri, Mermer ve Doğal Taşlar, Şömine, Nalburiye, Hırdavat, İş ve İnşaat Makineleri, PVC, Alüminyum ve Ahşap Pencere Profilleri, Cam Teknolojisi, Cam İşleme Makineleri ve Aksesuarları, Profil İşleme Makineleri, Pencere ve Kapı Aksesuarları, Yan sanayi tamamlayıcı ürünler, PVC, ahşap ve çelik kapılar, Endüstriyel Kapılar ve Garaj Kapıları, Cephe Giydirme Sistemleri, Panjur, Stor, Jalûzi, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Yer aldı.

 25/03/2011

            BOZÜYÜK

                                 TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • TÜYAP BURSA 23. YAPI VE YAŞAM  FUARI'NA ODAMIZDAN ZİYARET

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç