Türkiye İş Kurumu, Bilecik İl Müdürlüğünden duyuru,

• 17.02.2011

Türkiye İş Kurumu Bilecik İl Müdürlüğü, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından,

Gaz altı Kaynakçılığı,

Mesleğine yönelik olarak Uzmanlaşmış Meslek Edindirme ( UMEM ) projesi kapsamında, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına Kayıtlı Firmalar tarafından eşleştirmesi yapılacak  İş garantili meslek kursu açılacaktır.

Kurslar ücretsiz olup, Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde düzenlenecektir. Kurs süresince, İŞKUR tarafından kursiyerlere 15,00 TL günlük cep harçlığı ödenecektir. Ayrıca Kursiyerlerin İş kazası sigorta primleri de İŞKUR tarafından ödenecektir. Kursu başarı ile bitirenlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Kurs Bitirme Sertifikası verilecektir. Kurs bitiminde başarılı olan Stajyerlere Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı firmalarda  iş garantisi verilmektedir.

Kursa müracaat etmek isteyen :

• Türkiye İş Kurumuna kayıtlı,
  • 23.02.2011 tarihine kadar sisteme kaydını yaptırmış olan,
  • Herhangi bir yerde çalışmayan,
  • Sosyal Güvenlik kapsamında bulunmayan,

Vatandaşlarımızın ;

25.Şubat.2011 günü saat 10.00’ da ,

Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğünde bulunmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

17/02/2011

• Türkiye İş Kurumu,  Bilecik İl Müdürlüğünden duyuru,