BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYE MEMNUNİYET ANKETLERİ SONUÇLANDI

• 29.09.2010

Kalite çalışmalarımız çerçevesinde Odamıza kayıtlı bulunan üyelerimiz içerisinde yaptığımız "Üye Memnuniyet Anketi" Sonuçlarımıza göre genel memnuniyet oranı %81.60 olarak sonuçlanmıştır. yapılan değerlendirmelerde en yüksek puanı %94,75 ile "Odadan talep edilen belge ve raporları zamanında teslim alıyorum." sorusuna verilen cevap ve % 92,75 ile "Hizmet veren oda personelinin iletişiminden memnunum" soruları oldu. En düşük puanı ise %62,75 ile "Oda hizmetlerinde alınan ücretler ve aidatları uygun buluyorum." sorusuna verilen cevap oldu.

29.09.2010

• BOZÜYÜK   TİCARET VE SANAYİ ODASI  ÜYE MEMNUNİYET ANKETLERİ SONUÇLANDI