BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN PAKİSTAN SEL FELAKETİ YARDIM KAMPANYASINA DESTEK

• 31.08.2010

TOBB tarafından Odamıza gönderilen 19/08/2010 tarih ve 21714 sayılı yazıda Pakistan'da meydana gelen Sel Felaketi sonrasında Pakistan Halkının yaşadığı sıkıntıların giderilmesine katkı amacı ile başlatılan yardım kampanyasından bahsedilmektedir.

Bu yardım kampanyası çerçevesinde Ülke çapında faaliyet gösteren tüm Oda ve Borsalar ile yine bu Oda ve Borsalara kayıtlı Siz Sayın Üyelerimizin de destekleri talep edilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kampanyasında Pakistana yardım yapan Oda, Borsa, Kuruluş, Firma ve şahıslara ait detay bilgilere www.tobb.org.tr/pakistan adresinden ulaşılabilir.

31.08.2010

• BOZÜYÜK   TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN PAKİSTAN SEL FELAKETİ YARDIM KAMPANYASINA DESTEK