Haber Arşivi

T.C.SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI ÖLÇÜLER VE STANDARTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ÖLÇÜ VE ÖLÇÜ ALETLERİNİN MUAYENESİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI.

  • 06.08.2010
  • bozuyuktso

T.C.Bilecik Valiliği Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'nün Odamız Başkanlığı'na ilettiği ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Standartlar Genel Müdürlüğünden alınan yazıda; bazı illerimizde ölçü ve ölçü aletlerine ilişkin ani muayeneler ve faaliyetlerindeki yetersizlikler ile ölçü ve tartı aletlerinin muayenesi ve bunların denetimlerinin gerekliliğinden bahisle, tüketicilerin ölçü ve tartı aletleri konusunda "3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu'nun genel esasları" hakkında bilinçlendirilmesi istenmektedir, bu itibarla Ölçüler ve Ayar Hizmetlerine ait 3516 sayılı kanunun ana hatları ve çalışma esaslarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Üyelerimize Duyurulur.

Saygılarımızla.

 

 

06.08.2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • T.C.SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI  ÖLÇÜLER VE STANDARTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN    ÖLÇÜ VE ÖLÇÜ ALETLERİNİN MUAYENESİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç