• 15.03.2010

Bozüyük ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından oluşturulan Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Bozüyük Kaymakamı Sn.Dr.Oktay KAYA ve Bozüyük Belediye Başkanı Sn.Ahmet BERBEROĞLU’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Atasev, Başkan Yardımcısı Fikret KARAÇALI, Üyeler Bertan Ayaz, Vural SİPAHİOĞLU ve Adem Öner’den oluşan kurul üyeleri Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Bozüyük'te de Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerini tamamladılar. Yapılan görüşmelerde Genç Girişimciler Kurulunun yapmayı planladıkları faaliyetler, kuruluş amaçları ve  İlçemize, İlimize ve Ülkemize sağlayacağı faydalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kurul üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan Kaymakam Dr.Oktay KAYA ve Belediye Başkanı Ahmet BERBEROĞLU ziyaretten memnun kaldıklarını belittiler.

15.03.2010

• GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİMİZ BOZÜYÜK KAYMAKAMLIĞINI VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ.