YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDIK.

• 13.03.2010

Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği ve Thermalium Wellness Park Otel’de 13 Mart 2010 tarihinde düzenlenen “İş Dünyasına Yön Verenler 2009” Ödül Töreninde “Üyelikte 40. Yıl” anısına, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve İhracat dallarında kurum ve kişilere plaketleri verildi.

Törene; TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yalova Valisi Doç. Dr. Yusuf Erbay, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova Defterdarı Selami Sipahigil, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Yalova il protokolünden çok sayıda katılımcı, çevre illerin Oda/ Borsa Başkanları katılırken Odamızı temsilen Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Muhasip Üye Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

13.03.2010

• YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI  ÖDÜL TÖRENİNE KATILDIK.