Haber Arşivi

VERGİ DAİRESİ TEMSİLCİLERİNDEN BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

  • 26.02.2010
  • bozuyuktso

Vergi haftası kutlamaları nedeni ile Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Hayati ÇİÇEK ve Müdür Yardımcısı Metin ÖZDEMİR Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcilerini Ziyaret ettiler.

 

Yapılan toplantıya Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN, Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS, Meclis Üyesi Mete AYAZ, Osman ÇETİN, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ŞEKER ve Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK katıldılar.

 

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Vergi Dairesi Müdürü Sayın; Hayati ÇİÇEK;

Vergi haftası kutlamalarının bir amacıda mükelleflerimizle Vergi idaresi arasındaki ilişkileri daha düzenli bir yapıya kavuşturmaktır. İşte bu nedenle vergi haftasında meslek odalarımız ziyaret edilerek karşılıklı işbirliğinin artırılmasına yönelik bilgilendirme çalışmaları yapılması planlanmış, yine vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde vergisel ödevlerini zamanında yerine getiren ve yüksek vergi ödeyen mükelleflerimizi bizzat ziyaret etmeye devam ediyoruz,

 

Biz vergi dairesi olarak mükelleflerimizin vergi ile ilgili sorunlarının kanunlar çerçevesinde çözülmesinde yardımcı olmaya hazırız,

 

Bu vesile ile Ticaret ve Sanayi Odasının başta yöneticileri olmak üzere tüm üyelerine Vergi dairesine olumlu ve anlayışlı yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz ve kazançlarının bol olmasını temenni ediyoruz dedi.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri de Vergi Dairesi Müdürlüğü ile her zaman mesleki konularda fikir alışverişinde bulunduklarını, bu ziyaretten dolayı Vergi Dairesi Müdürüne teşekkürlerini bildirdiler.

 

 Vergi haftasının ülkemize hayırlı olması temennisi ile toplantıya son verilmiştir.

26/02/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • VERGİ DAİRESİ TEMSİLCİLERİNDEN  BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç