Haber Arşivi

BOZÜYÜK HALK EĞİTİM MERKEZİNDE DÜZENLENEN “İNÖNÜ ZAFERİ” KONULU KONFERANSA KATILDIK.

  • 01.04.2009
  • bozuyuktso

İnönü Zaferleri’nin 88. yıldönümü nedeniyle İlçemiz Şehit Zafer İpek Lisesi Müdürlüğü Organizasyonunda  bir  program düzenlendi. İlçe Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleşen programa Emekli Kurmay  Kıdemli Albay Dr. Orhan COŞKUN konuşmacı olarak katıldı.

 

Bilecik Valisi Musa ÇOLAK, Bozüyük Kaymakamı Ahmet KATIRCI, İlçe Protokol Mensupları,  Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman TEKELİ Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK ve çok davetlinin  yer aldığı salonda İnönü Vakfı Başkanı ve İsmet İnönü’nün kızı olan Özden Toker İnönü , Atatürk ile ilgili anılarını  öğrencilere anlattı.

 

Çocukken 8 yaşına kadar Atatürk’ü gördüğü için çok şanslı olduğunu anlatarak söze başlayan Toker, , babasının arkadaşı oluşu ve Ankara Çankaya’da evlerinin çok yakın olması nedeniyle kendisini çok sık görme fırsatı yakaladığını söyledi. Bu yakınlıklarından dolayı evlerine yemeğe gediğini belirterek, Atatürk ile birlikte aynı masada yemek yeme fırsatı bulduğunu ifade etti.

 

Birinci ve İkinci İnönü Savaşlarının hangi ortamda, ne zor şartlarda, yüksek askeri strateji ve fedakarlıklar ile yürütüldüğü konusunda detaylı bilgiler veren Emekli Kurmay Albay Dr. Orhan ÇOŞKUN’un Konferansından sonra Odamız Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ Nalbant olan Amcasının İsmet İnönü ile olan bir anısını Bayan İnönü İle paylaştı.

 

Günün anısına çekilen fotoğraflar ile birlikte Konuşmacı ve Misafirlere hediye takdiminden sonra program sona erdi.

 

01.04.2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK HALK EĞİTİM MERKEZİNDE DÜZENLENEN  “İNÖNÜ ZAFERİ”  KONULU KONFERANSA KATILDIK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç