SANAYİ VE TİCARET BAKANI SN: ZAFER ÇAĞLAYAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

• 09.03.2009

09 Mart Pazartesi günü Sanayi ve Ticaret Bakanı Sn: Zafer ÇAĞLAYAN Odamız Yöneticileri ile Odamız Meclis Salonumuzda bir araya geldi.

ÇAĞLAYAN Ziyareti sırasında Geçtiğimiz hafta Odamız Yöneticileri ile bir araya geldiklerini ifade ederek bölgemiz ve odamız sorunlarını yakından bildiğini ve takip ettiğini bu vesile ile de yeni döçnemde görev alan Bozüyük TSO Yöneticilerini tekrardan tebrik ettiğini ve başarı dileklerini belirtti.

Kısa ziyaret sırasından Sayın ÇAĞLAYAN Ülkemiz ekonomisi ve bölgemiz hakkında kısa değerlendirmelerde bulundu.

09/03/2009

• SANAYİ VE TİCARET BAKANI SN: ZAFER ÇAĞLAYAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ.