Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO BAŞKANLARI HIZLI TREN PROJE SORUMLULARINDAN ODA ÜYELERİ İÇİN TEDARİK TALEBİNDE BULUNDU.

  • 25.02.2009
  • bozuyuktso

İlçemizde kısa bir süre önce Şantiye kuruluşu ile faaliyet göstermeye başlayan Hızlı Tren Çalışmaları konusunda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yetkilileri Proje Sorumlularından bilgi aldılar.

 

Oda Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ , Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL ve Oda Genel Sekreteri Sn: Bedri ÖZTÜRK’ ün katıldığı ziyarette, Odamız yetkilileri ile Proje Sorumluları karşılıklı tanışma ve ortak fikir alışverişinde bulundular.

 

İlçemiz Bilecik Bursa Çıkışı 2. Km sinde sol tarafta geniş bir alanda kurulan ve halen de çalışmaların yürütüldüğü Hızlı Tren Projesi İnşaat Şantiyesinde Odamız Yetkilileri Proje Sn:Müdür Ahmet Nadir BAĞCIL, Proje Müdür Yardımcısı Sn: Mesut TÜZÜN ve Lojistik Müdürü Sn: Mert ERYILMAZ ile görüştüler.

 

Karşılıklı tanışma ile başlayan görüşmelerde Meclis Başkanı Osman TEKELİ Proje Yetkililerine hoş geldiniz dileklerini sunduktan sonra,  İlçemizin Kısa ekonomik tarihçesi ile birlikte, Odamızın kısa geçmişi ve çalışmaları hakkında özet bilgiler verdiler.

 

TEKELİ konuşmalarında Yeni Faaliyete başlayan Hızlı Tren Projesi çerçevesinde günlük genel tüketime yönelik her türlü Şantiye ihtiyaçlarının,  İlçemizden kolaylıkla temin edilebileceğini yetkililere belirtti. .

 

Yönetim Kurulu Başkanı Sn:Habib ESEL ise hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra.., Şubat ayı içerisinde Oda Seçimlerinin tamamlandığını dile getirerek, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının hızla çalışmalarına başladığını ve bu bağlamda Oda Üyeleri ve Bozüyük için ne tür katkıların yaratılabileceği konusunda çalışmalarına devam ettiklerini ifade ettiler.

 

Habib ESEL konuşmasında, İlçemizin ağırlıklı olarak Seramik Sektöründeki yatırımlara ev sahipliği yapmakla birlikte bir çok farklı sektörden de büyük ölçekli firmaları bünyesinde barındırdığını belirtiler.

 

Ziyaret sırasında Oda Yetkilileri, İlçemizde Odamıza kayıtlı özellikle tedarikçi pozisyonda bir çok işletmenin var olduğunu bu işletmelerin büyük ölçekli Fabrika ve Firmalara bu güne kadar yan sanayi ve tedarikçi olarak hizmet verdiklerini söylediler.

 

Toplantının devamında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yetkilileri Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Global ekonomik krizden ilçemizin çok derinden etkilendiğini ifade ederek, Hızlı Tren Projesi Kapsamında Odamıza kayıtlı bazı firmalar ile çalışmaların yürütüldüğünü, bunu, memnuniyet ile takip ettiklerini bu firmaların sayısını ve yapılan işlerin de çeşitliliğini artırmak amacıyla Proje Sorumlularının desteğini talep ettiler.    

 

Yapılan görüşmeler sırasında Proje Müdürü Sn: Ahmet Nadir BAĞCIL, Müdür Yardımcısı Sn:Mesut TÜZÜN ve Lojistik Müdürü Sn: Mert ERYILMAZ,  TCDD Hızlı Tren Eskişehir İstanbul Hattı isimli Projenin 2 etap halinde yürütüldüğünü ifade ettiler. 

 

Projenin Cengiz İnşaat, IC İçtaş İnşaat, Belen İnşaat ve Çinli CRCC ve CMC Ünvanlı 5 Firmanın bir araya gelmesi ile Ortak Bir konsorsiyum halinde yürütüldüğünü.., 2. Kesim olarak tanımlanan İnönü Osmaneli hattı Projesinin Bu Şantiyeden yürütüleceğini ifade eden yetkililer ..,

 

Projenin toplam uzunluğunun 154 KM. yi bulduğunu ve bu süreç içerisinde 1500- 2000 kişinin İstihdam edileceğini planladıklarını ve yaklaşık 1,2 Milyar Dolarlık bir Proje Bütçesi olduğunu ifade etmişlerdir. 

 

Proje yetkilileri yaptıkları son değerlendirmede Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yetkilileri tarafından gerçekleştirilen Hoşgeldiniz ziyareti sebebi ile duydukları memnuniyeti dile getirerek.., ayrıca Osmanlının doğuşuna beşiklik eden bu topraklarda güler yüzlü insanlar ile karşılaşmış olduklarından dolayı teşekkür ve memnuniyetlerini ifade etmişlerdir.

 

25/02/2009

 

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç