Haber Arşivi

İLÇEMİZ KAYMAKAMI YENİ DÖNEM ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ MECLİS SALONUMUZDA TEBRİK ETTİ.

  • 23.02.2009
  • bozuyuktso

Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri sonrası Oda Yöneticilerimize tebrik ve teşekkür ziyaretleri devam ediyor. 

 

Bu çerçevede İlçemiz Kaymakamı Sn: Ahmet KATIRCI yeni dönemde görev yapmak üzere Oda Üyelerinin Yoğun katılımları ile gerçekleştirilen seçimler sonucunda yeni dönemde görev yapacak olan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Oda Yöneticilerini makamlarında ziyaret etti.

 

İlçemiz Kaymakamının teşrifleri ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirilen ziyarete Oda Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Oda Yönetim Kurulu ve Oda Meclisinin diğer Yönetici ve Üyeleri katıldılar.

 

Toplantıya katılan tüm Oda Yöneticileri ile tek tek görüşerek tebrik ve başarılarını ileten Kaymakam Sn: Ahmet KATIRCI Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının aktif çalışmalarını yakından takip ettiğini, yeni dönemde de Oda Yöneticilerinin aynı performansı göstereceklerinden emin olduklarını belirttiler.

 

Meclis Başkanı Osman TEKELİ ve Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL Oda Organ Seçimlerinin tamamlandığından bahis ile Odanın çalışma şekli ve Organları hakkında İlçemiz Kaymakamına kısa bir sunuş yaptılar.

 

Bu bağlamda .., Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının Üyelerinin 9 Meslek Grubu üzerinden seçimlere girdiklerini bunlar içerisinden 9 Meslek Komitesinin ve Komiteler içerisinden de 20 Meclis Üyesinin seçildiklerini belirttiler.

 

Osman TEKELİ Konuşmasında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının 1994 yılında kurulduğunu yaklaşık 700 faal üyeye sahip olduğunu ve bu çalışma dönemi içerisinde de Oda Yönetim Kurulu ve Meclis olarak Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına yeni bir hizmet binası kazandırılmasının en büyük hedefleri olduğunu ifade ettiler. 

 

Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL son günlerde yoğun şekilde yaşanan ve etkilerini her geçen gün İlçemizde daha da arttırarak hissettiren ekonomik krizden maalesef Oda Üyelerimizin de çok olumsuz etkilendiğini dile getirdiler.

 

Habib ESEL konuşmasının devamında TOBB ve İl Odaları Organizasyonunda İlimizde ve İlçemizde faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimcilerimizin bazı projelerinin bulunduğunu bu projelerin yürütülmesi sırasında İlçemiz Kaymakamından da talepleri olacağını ifade etmiştir.

 

Toplantıda, Ekonomik krizin etkilerinin en aza indirilmesi adına BORSAB Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere.., İlçemizde ve Köylerimizde bazı Tarımsal ve Hayvancılık, Sera vb. Projelerinin desteklenesi ve yürütülmesi konusunda da karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

 

23/02/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • İLÇEMİZ KAYMAKAMI  YENİ DÖNEM ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ MECLİS SALONUMUZDA TEBRİK ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç