Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU MİSAFİR EDECEK…,

  • 23.10.2008
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu misafir edecek. Yıl içerisinde Oda Yönetim Kurulu tarafından TOBB Başkanlığına yapılan yazılı Randevu talebine olumlu cevap alındı. 

 

          Buna göre TOBB Başkanı Sn: M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU 01 Kasım 2008 Cumartesi günü İlçemizde olacaklar.

 

          İlçemiz ziyareti sırasında TOBB Başkanına Odamıza Hizmet binası yapımı amacı ile alınan  yer gösterilecek, bu konuda görüş ve önerileri alınacak.  

 

          Program daha sonra İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda devam edecek. Burada, TOBB Başkanı Sn:  M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU “Dünyada Yaşanan Ekonomik Kriz ve Türkiye’ye Etkileri” konulu bir Konferans verecekler.

 

         Yine Programın devamında 2006-2007 yılları ticari ve sınai faaliyetleri sebebi ile Yüksek Düzeyde Vergi Ödemiş olan Oda Üyeleri ile, İstanbul Sanayi Odası verilerine göre ilk 500 Sanayi Kuruluşu Listesinde yeralan ve Kentimizde Faaliyet gösteren Firmalarımızın temsilcilerine Ülkemiz ve Şehrimiz Ekonomisine Katkıları anısına Plaketleri takdim edilecek.

 

         Plaket Töreninin devamında, Sn: HİSARCIKLIOĞLU Başkanlığında yapılacak olan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ile Çevre Oda ve Borsa Başkanlarının katılacakları istişare toplantısından sonra Program Odamız Üyelerine ve Davetlilere Tünel Restaurant’ ta verilecek Akşam Yemeği ile son bulacak.      

        

                                       

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

23 EKİM 2008

  • BOZÜYÜK TSO TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU  MİSAFİR EDECEK…,

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç