Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO DAN “TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET” ÇAĞRISI

  • 16.09.2015
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT TOBB ve Ülke çapında Sivil Toplum Kuruluşlarının işbirliğinde düzenlenen “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” yürüyüşü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Buğra LEVENT yaptığı açıklamada …,  17 Eylül 2015 tarihinde Ankara da TOBB HAK-İŞ, MEMUR-SEN, MÜSİAD, T. KAMU-SEN, TBB (BAROLAR BİRLİĞİ), TEMAD, TESK, TİSK, TOBB, TÜRK-İŞ, TÜRKONFED, TÜRMOB, TÜSİAD ve TZOB, dan oluşan Sivil Toplum Kuruluşlarının ortak çağrısı ile Terörü Lanetleyen Kardeşliğimize sahip çıkan tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve Vatandaşlarımızın katılımları ile gerçekleşecek “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” yürüyüşüne Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak destekliyoruz “Teröre Hayır ve Kardeşliğe Evet “ diyoruz. dedi.

Buğra LEVENT açıklamalarının devamında; Yürüyüş ismini Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamız adına bir slogan olarak alıyoruz ve bastırdığımız el broşürlerimiz ile de tüm üyelerimizi işyerlerini Türk Bayrakları ile donatmaya davet ediyoruz.  Dedi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

16.09.2015

BOZÜYÜK

                                                                                                             TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO DAN  “TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET” ÇAĞRISI
  • BOZÜYÜK TSO DAN  “TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET” ÇAĞRISI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç