MECLİS ÜYEMİZ SAYIN; AHMET CAN’A VEDA

• 05.02.2007

Odamız Meclis üyelerinden Sayın; Ahmet CAN’ın hakiki şahıs üyeliğinin sona ermesi sebebi ile 15.10.2001 tarihinde başladığı Meclis Üyeliği görevini 31.01.2007 tarihi itibariyle Oğuzlar Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firma temsilcisi sayın; İlker Metin TUNÇ’a devretti .

05 Şubat 2007 Pazartesi akşamı yapılan 25. Olağan Şubat Ayı Meclis Toplantısında Oda Meclis Başkanımız Sayın; Osman TEKELİ ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın; Habib ESEL Odamız Meclis Üyeliğinden ayrılması sebebi ile yaklaşık 6 yıllık değerli hizmetleri için Sayın; Ahmet CAN’a, teşekkür ederek bir plaket hediye ettiler.

Ahmet CAN yaptığı konuşmada; bundan sonraki yıllarda daha iyi hizmet yapabilmeleri için gençlere fırsat tanınması gerektiğini belirterek yerine Meclis Üyeliğine gelen Sayın ; İlker Metin TUNÇ’a başarılar diledi