Haber Arşivi

TOBB IV. TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ŞURASI TOPLANIYOR

  • 09.03.2007
  • bozuyuktso

IV. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, 10 Mart 2007 Cumartesi günü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Bakanlar Kurulu üyeleri ile TOBB’un ülke coğrafyasının her yerine yayılmış 81 il ve 157 ilçedeki oda ve borsaların başkanları ile Konsey üyelerinin geniş katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Hisarcıklıoğlu, Şura öncesi yaptığı açıklamada, “1 milyon 300 bini aşan üyesiyle Türk özel sektörünün en üst mesleki kuruluşu olan TOBB’un, bugüne kadar taşıdığı sorumluluk bilinci ve gösterdiği sağduyulu uygulama çerçevesinde, ülke ekonomisinin acil çözüm bekleyen sorunlarını ve önerilerini anlatmak amacıyla, geniş katılımlı IV. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nın toplanması önerisini Hükümete götürdüklerini ve Hükümet’in de bu konuya olumlu yaklaştığını” hatırlattı.

TOBB’un bugün kamuoyu nezdinde kazanmış olduğu saygınlığın ve etkinliğin arkasında da, ülkenin ve vatandaşlarının çıkarlarını ön planda tutan tarafsız yönetim anlayışının yatmakta olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, bugünden sonra da, benimsedikleri bu prensibi aynen uygulamaya devam edeceklerini belirterek, “TOBB’un ev sahipliğinde toplanacak IV. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda Hükümet ile oda ve borsa başkanlarını biraraya getirerek ortak bir payda da buluşmalarını, tarafların sadece kendi açılarından bakması yerine, daha geniş bir perspektiften ülkenin sorunlarına çözümler bulmalarını hedeflediklerini” anlattı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu açıklamasında, “TOBB’un toplantılarının, ülke sorunlarının çözümlerinin konuşulduğu platformlar olduğunu” belirterek, “Sayın Başbakan ile Bakanlar Kurulu’nun geniş katılımla toplantıya iştirak etmelerinden de memnuniyet duyduklarını” sözlerine ekledi.

IV. TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ŞURASI, http://tv.tobb.org.tr ADRESİNDEN CANLI OLARAK YAYINLANACAKTIR.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç