Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE VAKIFBANK BOZÜYÜK ŞUBESİ ARASINDA KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

  • 16.03.2007
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Vakıflar Bankası Bozüyük Şubesi Kredi Protokolü, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasında, Oda Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bozüyük Vakıflar Bankası Müdürü Ali Yaşar TÜRKAN, Banka Üst Yetkililerinden Alaattin YEDİRCİ'nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Toplantı hakkında bilgi veren Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL; " Vakıflar Bankası ile Odamız üyesi sanayici, tacir ve kobi niteliğindeki işletmelere yönelik kredi protokolünü imzalayacağız. Bu kredi protokolü ile üyelerimize uygun faiz oranları ile krediler kullandırılmasını amaçlıyoruz. Vakıflar Bankası ile imzalayacağımız bu kredi protokolü sonucunda üyelerimiz çok çeşitli alanlarda ve uzun vadelerde çok farklı kredilerden faydalanma imkanı bulacaklardır. Kredi protokolümüzün tüm üyelerimize ve bankamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Ardından konuşma yapan Bozüyük Vakıflar Bankası Müdürü Ali Yaşar TÜRKAN İşletme Kredileri, Araç Kredileri, İhracatçıya Destek Kredileri ve Gayri Nakdi Krediler ile ilgili detaylı bilgi verdi.

 

Yapılan açıklamaların ardından Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL ve Vakıflar Bankası Müdürü Ali Yaşar TÜRKAN tarafından Kredi Protokolü İmzalandı.

22.03.2007

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE   VAKIFBANK BOZÜYÜK ŞUBESİ ARASINDA   KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç