BOZÜYÜK TSO VE BOZÜYÜK ANADOLU END.MESL. LİSESİ İŞBİRLİĞİNDE AVRUPA BİRLİĞİ “YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI” ORTAK PROJESİ

• 23.03.2007

Odamız ve Bozüyük Anadolu Endüstri Meslek Lisesi İşbirliğinde Avrupa Birliği Programları Çerçevesinde “Yenilenebilir Enerji Kaynakları” Konulu Bir Proje Üzerinde Çalışmalarımızı Başlatmış Bulunuyoruz.

Bu Proje İle İlgili Ön Protokol Okul Müdürü Sn: Metin Erdik İle İmzalandı.

23.03.2007

• BOZÜYÜK TSO VE BOZÜYÜK ANADOLU END.MESL. LİSESİ   İŞBİRLİĞİNDE AVRUPA BİRLİĞİ “YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI”   ORTAK PROJESİ