Haber Arşivi

ODAMIZ VE HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE “EMLAK KOMİSYONCULUĞU KURSU” AÇILDI

  • 27.03.2007
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılan Emlak Komisyonculuğu Kursu başladı. 

 

Kursun ilk gününde İlçe Kaymakamı Mehmet Ali ÖZYİĞİT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut DEMİR ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına da Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK  kursiyerleri sınıflarında ziyaret ettiler. 

 

Öğretmenliğini Tapu Sicil Memuru Aylin Pehlivan’ın yaptığı Emlak Komisyonculuk Kursu “Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılmış olup Emlak Komisyonculuğu Kurs Programı 26 Mart 2007 itibariyle başladı ve 100 saat olarak planlandı.

 

Kursa katılan Kursiyerler Kursun sonunda “Emlak Komisyonculuğu Danışmanlığı” konusunda bilgi sahibi olacaklar. Ayrıca Kursun son haftasında Bozüyük Belediyesi Fen İşleri yetkilileri Belediye ile ilgili konularda bilgi verecekler”

 

Adı geçen ziyaret sırasında İlçemiz Kaymakamı Sn: Mehmet Ali ÖZYİĞİT “Emlak  Komisyonculuğu Kurusu’nun başlaması vesilesi ile gösterilen ilginin oldukça yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özyiğit konuşmasının devamında ise “Her mesleğin bir birikimi, dünya üzerinde tecrübesi var. Hangi sahada olursa olsun gelişmeleri takip edemiyorsak, irtibat sağlayamıyorsak rekabet edebilmemiz mümkün değil. İnsan tek başına ne kadar eğitimli ve becerikliyse hayatta o kadar başarılı olur. Ailedeki insanlar ne kadar eğitimli ve birbirinin destekçisi olursa o kadar güzel olur. Türkiye de yaşayan herkes de bir aile ve birbirinin destekçisidir. Bu büyük aile içerisinde bizim yaptığımız işi becermemiz, dünya ölçeğinde yapmamız halinde ancak başka büyük ailelerle mukayese edilebilir.

 

Birikimli insanların topluma kazandırılması, birikimli insanların iş yapmaları nedeniyle seviniyoruz. Sizler bu kursla sınırlı ve yeterli kalmayacaksınız. Bu konularda sizlere çok fazla imkan ve yetki getirilecek. Bu yüzden sizlere güveniyoruz. Bu kurs insanımızın para kazanmasına, ülkemizin gelişimine bir katkıdır. Eğitim dönemimizin iyi değerlendirip, bununda bir alt yapı çalışması olarak kabul ederek kendimizi geliştirmeliyiz. Bu işin önemini kavrayan, bu kursta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Kursa katılanlara başarı dilekleri ile açılış programı sona erdi. 

 

 

27.03.2007

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • ODAMIZ VE HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE “EMLAK KOMİSYONCULUĞU KURSU”  AÇILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç