Haber Arşivi

4. ANTALYA AKREDİTASYON ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ.

  • 07.10.2015
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB), Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 191 Akredite oda ve borsanın genel sekreter ve akreditasyon sorumluları için düzenlediği 4. Antalya Akreditasyon Çalıştayı'nı, 5-7 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirdi.​

TOBB Reel Sektör Araştırma Geliştirme ve Uygulama Dairesi Başkanı ve Akreditasyon Kurulu Üyesi Fatih SOYSAL’ın açılış konuşmalarıyla başlayan çalıştaya 280 kişi katıldı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri Öztürk’ün de katıldığı Çalıştayın ilk gününde, TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreteri tarafından, Oda/Borsaların Akreditasyon Standardı kriterlerine ilişkin 2014 yılı performanslarını yansıtan istatistiklerin yer aldığı sunumu gerçekleştirdi. Ardından TOBB Bilgi İşlem Müdürlüğü’nce TOBB tarafından yürütülen Bilişim Projeleri hakkında bilgilendirme yapılarak mevcut durumda uygulanan ve gelecekte uygulanması düşünülen “Bilgi ve İletişim Teknolojileri”ne ait TOBB’un çalışmalarına değinildi. İlk günün sonunda, akreditasyon standardında yer alan “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Üye İlişkileri” kriterlerine yönelik olarak, TOBB ETÜ SEM eğitmenlerince “İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve Etkili İletişim” başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Çalıştayın ikinci gününde, akreditasyon standardında yer alan “Protokol Kuralları”, “ISO 9001 Kalite Yönetimi Standardı’nın Yeni Versiyonu”,  “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi”, “Mazaret Yok” kişisel gelişim programı ve “Kurumsallaşma Yolunda Etkin Sosyal Medya Kullanımı”  konularında sunumlar yapıldı.

Yapılan genel değerlendirmenin ardından katılımcılar YÖREX Yöresel ürünler fuarını ziyaret etti. 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

07.10.2015

BOZÜYÜK

                                                                                                         TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • 4. ANTALYA AKREDİTASYON ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ.
  • 4. ANTALYA AKREDİTASYON ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç