Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO 2016 – 2019 STRATEJİK PLANI VE MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

  • 27.11.2015
  • bozuyuktso
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 6. Olağan Müşterek Meslek Komiteleri 2015 yılı Kasım ayı toplantısı 27 Kasım 2015 tarihinde Mert Düğün Salonu Locca kafe de gerçekleştirildi.

Meslek Komite Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Komite Üyelerinin geniş katılımı ile gerçekleşen Müşterek Meslek Komiteleri toplantısına Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ’un Açılış Konuşması ile başlandı. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Temmuz ayından bu yana kadar geçen zaman içinde gerçekleştirilen Oda çalışma ve faaliyetleri hakkında Meslek Komite Üyelerine sunum eşliğinde açıklamalarda bulundu.

LEVENT şu açıklamalarda bulundu..,
Sayın Meclis Başkanım, Disiplin Kurulumuzun ve Meslek Komitelerimizin değerli Başkan ve üyeleri, oda meclisimizin çok kıymetli temsilcileri, Yönetim Kurulumuzdan değerli çalışma arkadaşlarım, TOBB Üniversitesinden aramızda bulunan Hocamız Sayın Türkan Kısa, değerli Basın Mensupları şahsım ve yönetim kurulum adına sizleri saygı ile selamlıyorum.

2015 yılı Kasım ayı Olağan Müşterek Meslek Komiteleri ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2016-2019 Dönemi Stratejik Planı çalışma toplantımıza hoş geldiniz.

 Son toplantımızı geçtiğimiz Temmuz Ayı içinde tüm üyelerimiz ile iftar yemeği ile birlikte gerçekleştirmiştik. O günden bu yana odamız tarafından yürütülen birkaç çalışmamızı sizlerle paylaşmak istiyorum.

 Ramazan Bayramı Kutlama Programına Odamız Yöneticileri ile birlikte katıldık.
 Ağustos ayı içerisinden İlçe Sağlık Müdürümüz odamızı ziyaret ettiler.

 Yine aynı tarihte ilimizde göreve başlayan KOSGEB İl Müdürümüz Sayın Kadir Er odamızı ziyaret ettiler. Kendileri ile ilçemizin genel ekonomik durumu, odamız ve üyelerimizin faaliyetleri hakkında görüşme fırsatı bulduk.
 Uzun yıllarıdır odamızda devam eden bülten çalışmamızı çok daha gelişmiş içerik ve kalite ile yeniledik. Bozüyük Ekovizyon adını verdiğimiz odamız yayınının ilk sayısını Ağustos ayında siz değerli üyelerimiz ile buluşturduk. Maliyetini üye reklam gelirleri üzerinden finanse etiğimiz 1500 adet üzerinden baskısı yapılan bu çalışmamızda odamız genel faaliyetleri ile üyelerimizi yakından ilgilendiren gelişme ve değişiklikleri paylaşmayı amaçlıyoruz.

 Yine bu çalışmalarımızda ülkemiz ve bölgemiz ekonomisi ile ilgili güncel haber ve gelişmeleri ve odamız üyesi firmalarımızın da detaylı tanıtımlarını yapmayı amaçlıyoruz.

 Yıl içinde belli dönemlerde İstanbul Bursa gibi şehirlerde düzenlenen muhtelif fuar organizasyonlarına üyelerimizin katılımını sağlıyoruz.

 Bu amaçla geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul’da düzenlenen gıda ve teknolojileri fuarını oda üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik.

 Geçtiğimiz günlerde maalesef ülkemizin sıcak gündem maddesini oluşturan terör olayları sebebi ile ülke olarak çok büyük acılar yaşadık. Bu acıların bir an önce son bulması için ülkemizin sivil toplum kuruluşlarının organizasyonunda bağlı bulunduğumuz odalar birliği ile birlikte Ankara’da düzenlenen “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” mitingine odamız adına katılım sağladık.

 7-9 Ekim tarihlerinde TOBB Organizasyonunda düzenlenen Akreditasyon Çalıştayına Oda Genel Sekreterimiz katıldılar.

 Bölgemizde faaliyet gösteren Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA nın tüm etkinlik ve organizasyonların katılmaya gayret ediyoruz. 01 Ekim tarihinde Eskişehir’de düzenlenen BENKA çalıştayına da bu anlamda katılım sağladık. Bu programda BEBKA yeni yöneticilerinin seçimleri yapıldı.

 Yine geçtiğimiz günlerde oda üyelerimize yönelik memnuniyet anketi ve eğitim danışmanlık ihtiyaçları tespit anketi çalışmalarımızı tamamladık. Bu anketlerimizden aldığımız geri dönüşümler sayesinde de odam olarak üye ihtiyaçlarımıza yönelik eğitim ve organizasyon planlarımızı yapıyoruz ve uyguluyoruz.

 Bu programlarımızdan birini yine 20 Ekim tarihinde İş Kur ve Bilecik İnsan Kaynakları Platformu aracılığı ile Mesleki yeterlilik bilgilendirme konferansı olarak düzenledik.

 2015 yılı ekonomik anlamda her ne kadar çok tempolu bir yıl olmasa da siyasi anlamda iki büyük genel seçimi içinde barındıran bir yıl oldu.

 En son 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde de Milletvekili Adaylarımız İş Dünyasının temsilcileri olarak odamız yöneticilerini ziyaret ettiler.

 Yine Geçtiğimiz Kasım ayı içinde KOSGEB İl Müdürümüzün katılımları ile üyelerimize yönelik marka ve kurumsallaşma hibe destek programı bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik.

 Bu Toplantılarımız üyelerimizin ilgisinin her geçen gün arttığını görmek bizleri daha da motive ediyor. Önümüzdeki dönemde yeni hizmet binamız ile birlikte bu programlarımızı daha da arttırarak devam ettirmeyi planlıyoruz.

 Odamız bu ara da sosyal sorumluluk bilinci ile de bazı çalışmaları kesintisiz yürütüyor.

 Uzun yıllardır TOBB desteği ve odamız organizasyonunda yürüttüğümüz ihtiyaç sahiplerine gıda yarımdı ve öğrencilerimize yönelik eğitim yardımlarımıza devam ediyoruz.

 En son ilçemizde eğitim gören 1111 ilk ve orta okul öğrencilerimize kışlık bot yardımlarımızı ulaştırdık.

 En son Oda Hizmet Binamız hakkında çok kısa birkaç bilgi paylaşmak istiyorum sizlerle.
 Ağustos ayında ihalemizi tamamladık. Proje tadilatlarımızı tamamladık. Ekim ayında yüklenici firma ile sözleşmemizi imzaladık.

 Bu arada inşaat alanımızın bulunduğu konum sebebi ile anıtlar ve kültür varlıkları koruma kurulu başvurularımızı yaptık.

 Son hali ile bu ay içinde de koruma kurulumuzdan tadilat son iznimizi de almış bulunuyoruz.
 150 günlük bir iş programımız var 2016 yılı içinde tamamlamayı planlıyoruz.

Sözlerimin başında ifade ettim TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinden Türkay Hocamız bu akşam yemek sonrasında bizlere Stratejik Plan hakkında genel açıklamalarda bulunacak.

Odamız 2016-2019 dönemi ikinci Stratejik Plan çalışmaları içinde bir değerlendirme çalışmasını hep birlikte yapacağız.

Ben daha fazla vaktinizi almamak adına hemen yemeğe geçmek istiyorum. Ardından da sayın hocamızın sunumlarını almak üzere sözü kendilerine vermek istiyorum.

Katılımlarınız için tekrar teşekkür ederim. dedi

Ardından TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğretim görevlisi Türkay Kısa tarafından meslek komite üyelerine stratejik planın uygulanması konusunda bilgiler verdi. Dr. Türkay Kısa tarafından meslek komite üyelerine stratejik planın uygulanması konusunda slayt gösterisi eşliğinde bir sunum yapıldı. Kısa, 2016-2019 yılları arasındaki stratejik planlama sürecinden bahsetti.

Turkay KISA TOBB Oda Borsa Akreditasyon sistemi ve standardın işleyişine ilişkin temel yeterlilik ve temel hizmetler konularını anlattı. Stratejik plan çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Devamında 2016 -2019 Bozüyük TSO komite üyelerinin soru ve görüşlerine yer verildi. Komite üyeleri de stratejik planın uygulanması konusunda fikir sahibi oldular ve SWOT analizi ile komite üyelerinin fikir ve görüşlerine yer verildi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

27.11.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • BOZÜYÜK TSO  2016 – 2019 STRATEJİK PLANI VE MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • BOZÜYÜK TSO  2016 – 2019 STRATEJİK PLANI VE MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • BOZÜYÜK TSO  2016 – 2019 STRATEJİK PLANI VE MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç