BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ İLE BURSA TÜYAP METAL İŞLEMELERİ FUARINA KATILDI.

• 13.12.2015

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Bursa Tüyap 2015 Metal İşlemeleri Fuarına katıldı. 09-13 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşen Metal İşlemeleri fuar organizasyonuna 13 Aralık 2015 Pazar günü odamız üyesi olan 14 katılımcı ile ziyaret etme imkanı bulduk.  Tüyap Metal işleme teknolojileri,Demir, Çelik, Otomasyon, Kalıp Avrasya, İş ve İşci güvenliği, sağlığı ve ekipmanları fuarında firmaların ürünleri tanıtıldı. Fuarı ziyaret eden Oda üyelerimiz de sektöre ilişkin son yenilikleri ve uygulamaları yerinde görüp inceleme imkanı buldular. Odamız adına fuar organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

13.12.2015

• BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ İLE  BURSA TÜYAP METAL İŞLEMELERİ FUARINA KATILDI.