Haber Arşivi

MEYBEM MESLEKİ YETERLİLİK

  • 05.01.2016
  • bozuyuktso

           Sayın Üyemiz...!

 

İlgi: 24.12.2015 tarih ve 24170 sayılı TOBB yazısı

 

İlgi yazıda 5544 sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda yapılan değişiklik ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan 2015/1 sayılı tebliğin ekinde yer alan 40 meslekte, mesleki yeterlilik belgesi zorunlu hale gelmiş olup, yakın zamanda diğer tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde de zorunluluk getirilmesi öngörüldüğü  belirtilmektedir.

 

Bu faaliyetler kapsamında TOBB tarafından MEYBEM A.Ş. (http://www.meybem.com.tr/) kurulmuştur. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. tarafından İlçemizde belgelendirme sınavları düzenlenecektir.

 

Konu ile ilgili detaylı bilgiler ve sınav ücretleri yazımız ekinde verilmiş olup çalışanlarına veya kendilerine belge almak isteyen üyelerimizin yazımız ekindeki Belgelendirme sınav talep formunu doldurarak en kısa zamanda Odamız Başkanlığı'na iletmeleri gerekmektedir.

 

Sınav tarihleri ve detaylı bilgiler üyelerimizin talepleri doğrultusunda belirlenecektir.

 

Gereği Bilgilerinize Sunulur.

Saygılarımızla.

  • MEYBEM MESLEKİ YETERLİLİK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç