Fuar Takvimi
23
UNICERA FUARI 2017

İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera fuarı, 08-12 MArt 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi CNR / İstanbulda gerçekleştirilecek olup Odamız fuar ziyaret 11.03.2017 tarihinde olacaktır.

[Devamını oku...]

03
İSTANBUL PENCERE, CAM VE KAPI FUARI 2016
SN ÜYEMİZ..; TÜYAP FUARCILIK A.Ş. TARAFINDAN HAZIRLANAN İSTANBUL PENCERE CAM VE KAPI 2016 FUARI, 09-12 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA TÜYAP FUAR VE KON...

[Devamını oku...]

11
CONTRACT HOTEL EXPO BURSA
TÜYAP ile BTSO ortaklığıyla 11-14 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek CONTRACT HOTEL EXPO BURSA fuarı; Türkiye’de bir ilk olarak, uluslararası platformda etkili iş bağlantıları kurulmasına öncülük ediyor.

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren gelişime açık, yenilikleri takip etmeye önem veren ve kullanmakta olduğu ekipmanları yenilemek isteyenler, sektöre giriş yapmak isteyenler, nitelikli ürünler ve güçlü tedarikçiler Contract Hotel Expo Bursa’da bir araya geliyor.

Otel, restoran, hastane başta olmak üzere hizmet sektöründe Türkiye’de ve uluslarası platformda faaliyet gösteren işletmelerin, üst düzey yöneticilerini ve satın alma yetkililerini sektörün ihtiyaçları çerçevesinde geniş bir kapsam ile buluşturacak olan fuar, işletmelerin turizm ve konaklama faaliyetlerini müşteri memnuniyeti kapsamında maksimum düzeyde arttırmasına olanak sağlıyor.

[Devamını oku...]

22
21.ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ FUARI
Avrasya Ambalaj Fuarı; yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünlerine, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 42 ülkeden 1.300 katılımcısı, 93 ülkeden 50.000'den fazla ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformudur.

Haluk Giray (Sarten Ambalaj –Pazarlama Direktörü): Fuarda her yıl ziyaretçi sayısı artmaktadır.Biz bu sene stand alanımızı bunu göz önüne alarak artırdık.Özellikle Ortadoğu'dan gelen ziyaretçi profili ve sayısından memnunuz.Yurtiçi ve yurtdışından önemli müşterilerle görüşmeler yaptığımızı söyleyebiliriz.

Cengiz Karagülle (Betapak –Yönetim Kurulu Başkanı): Bu seneki Ambalaj Fuarı daha kalabalık ve yoğun geçti.Gelen müşterilerin ağırlığı %80 yurtdışı hedef pazarlardandı. Pazar payımızı arttırmada fayda sağladık. Özellikle Irak ve İran'dan gelen ziyaretçilerle başarılı anlaşmalar imzaladık. 2015'te de buradayız.

Cemal Ayla (Aymaksan–Yönetim Kurulu Başkanı): Ürünlerimizin marka olmasında Avrasya Ambalaj Fuarı'nın etkisi büyük olmuştur. Fuar ekibine çok teşekkür ederiz. Bu sene ziyaretçi ve katılımcı profilinde yükselme gözledik. Özellikle yurtdışı ziyaretçide artış gözlemledik. Özellikle Kuzey Afrika'dan gelen ziyaretçi profili tatmin ediciydi.

Menije Tokel (Vatan Plastik - Halkla İlişkiler Müdürü): Özellikle Rusya, İsrail ve Arnavutluk’tan çok sayıda ziyaretçimiz oldu. Çok sayıda iş görüşmeleri gerçekleştirdik.

[Devamını oku...]

22
İSTANBUL GIDA - TEK 2015
Her yıl Avrasya Ambalaj Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen İstanbul Gıda-Tek Fuarı, Türkiye ve Avrasya ülkelerinde hızla gelişen gıda ve içecek sektörlerine yönelik; işleme, dolum, ambalaj ve pazarlama konularında yenilikçi çözümler üreten firmaların buluştuğu lider platformdur.
%44 ile toplam Türkiye perakende pazarının en büyük segmenti olan gıda ve içecek sektörü, toplam ev tüketiminin %27’sini oluşturuyor. Gıda ve içecek sektörü her yıl büyümeye devam etmekte olup, 2014 yılında $6,2 milyar’a, 2018 yılında ise $150 milyar’a ulaşması beklenmektedir.
76 milyonun üzerindeki nüfusu ile ülkemizde gıda-içecek sektörüne talebin hızla artması sonucunda; gıda ve içecek üreticilerinin yeni ürünleri; daha kaliteli ve daha az maliyetle üretmeye yönelmesini sağlamıştır.
Ziyaretçisinin %43’ünün gıda ve içecek üreticilerinin oluşturduğu İstanbul Gıda-Tek ve Avrasya Ambalaj Fuarları, katılımcılarının; Türkiye ve Avrasya başta olmak üzere 4 kıtada 90’ın üzerinde ülkeden gelen profesyonellerle yeni iş birliktelikleri kurmalarına olanak sağlayan en önemli buluşma platformudur.
Gıda ve içecek üreticilerine yönelik makine ve teknolojilerini hedef pazarlardan gelecek profesyonel alıcılara sergilemek isteyen ve rakiplerinin bir adım önüne geçmek isteyen firmaların yer alması gereken tek etkinlik olan İstanbul Gıda-Tek Fuarı, 22-25 Ekim 2015 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul'da.

[Devamını oku...]

10
18. İNTERMOB MOBİLYA YAN SANAYİİ FUARI
FUARIN ADI :18. İNTERMOB MOBİLYA YAN SANAYİİ, AKSESUARLARI, ORMAN ÜRÜNLERİ VE AHŞAP TEKNOLOJİSİ FUARI KONSEPT; Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri ...

[Devamını oku...]

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç